Обявяват конкурс за интериорен дизайн на лятното кино в кк “Св. Св. Константин и Елена”

0 Submitted by on Thu, 18 February 2016, 12:09

Екипът на “Автокино” ЕООД, организатор на инициативата пътуващо автокино, си е поставил за цел Варна да се сдобие с поне едно истинско лятно кино. Единствено възможният вариант е все още съществуващото лятно кино към хотел “Адмирал” в курорта. Киното е в окаяно състояние и има нужда от основен ремонт, прожекционна техника и др.

Идеята е мястото да се превърне в привлекателно място както за жителите на Варна, така и на туристите. Лятното кино ще обединява целевата аудитория около творчески мероприятия във всичките им форми – кино, театър, музика, танци. По този повод “Автокино”ЕООД обявява конкурс за промяна облика на Лятно кино Варна.

Конкурсът дава възможност на специалисти и млади ентусиасти да споделят своите идеи. Кампанията е насочена към интериорни дизайнери, архитекти, студенти в областта или хора с умения и интерес в тази сфера.

Конкурсът стартира на 22 февруари 2016 г, като ще продължи до 31 март 2016 г. За запознаване с местоположението и моментното състояние на Лятно кино Варна ще бъдат организирани дни на отворените врати на 26 и 27 февруари.

Материалите на участниците ще бъдат поместени на сайта и на фейсбук страницата на “Автокино”ЕООД. Победителите ще бъдат обявени на 06 април 2016 г. на Фейсбук страницата на организатора.

Източник Гадът.бг
http://gradat.bg/news/2016/02/18/2706697_obiaviavat_konkurs_za_interioren_dizain_na_liatnoto/

Written by

Comments are closed.