СПИРАЛАТА: „УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ“ ПРОДЪЛЖАВА

0 Submitted by on Mon, 24 May 2021, 06:55

СПИРАЛАТА: „УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ“ ПРОДЪЛЖАВА

————————————————
Зъл престъпен гений налага необикновена форма на справедливост в Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава. Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик“ Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града. Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца.

В надпревара с времето, Зик скоро открива, че зад мотивите на убиеца стои нещо по-зловещо… и далеч по-лично, отколкото си е представял. Хванат в мрежата от лудост и убийства, Зик бързо трябва да подреди финалния пъзел, ако иска да остане жив и да се справи със зловещия убиец.

Режисьор на Спиралата: Убийствен пъзел продължава е Дарън Лин Боузман (Убийствен пъзел II, Убийствен пъзел III, Убийствен пъзел IV). Сценаристи са Джош Столбърг (Убийствен пъзел, Пираня 3D) и Питър Голдфингър (Убийствен пъзел, Пираня 3D). Във филма участват Крис Рок (Фарго, Топ 5), Макс Мингела (Историята на прислужницата, Социалната мрежа, Маската на властта), Самюъл Л. Джаксън (Отмъстителите, Умирай трудно 3, Омразната осморка).

Продуценти са Орън Коулс (Убийствен пъзел, Джон Кю) и Марк Бърг (Убийствен пъзел, Двама мъже и половина).

Новата глава на Убийствен пъзел – Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава е смразяващ трилър, изпълнен с напрежение и обрати, който ще ни държи в напрежение до самия край от 21 май само в кината.

Премиера в България: 21.05.2021
Световна премиера: 21.05.2021
Жанр: Ужаси, Драма, Криминален, Мистери
САЩ, Канада / 2021 / 93 минути
Възрастова група: D – Забранен за лица под 16-годишна възраст
Звук: 4DX
Сценарист: Пийт Голдфингър, Джош Столбърг
Режисьор: Дарън Лин Боусман
В ролите: Самюел Л. Джаксън, Крис Рок, Марисол Никълс, Макс Мингела
Продуцент: Орен Коулс, Марк Бърг

Written by

Comments are closed.