Миньоните 2

0 Submitted by on Tue, 17 May 2022, 19:43

Миньоните 2
Има много злодеи по света, но Гру и миньоните нямат равни

На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните приключения на неповторимите миньони.

В Миньоните 2 малките жълти разбойници предлагат „безценната“ си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати. Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру.

Николаос Цитиридис е един от най-добрите ни родни стендъп комедианти, който става известен с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста „Комеди Клуб Новините“. На 27 януари 2020 Цитиридис става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис, а от тази годна той е част от журито в осмия сезон на изключително популярната риалити поредица „България търси талант“. Миньоните 2 бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта.

Новият трейлър на Миньоните 2 ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с много хумор, „неприличен“ екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза до момента – франчайз, който Illumination превърнаха в емблема за качествено кинозабавление.

За филма:
Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.

Време е за злодеяния от най-висша класа с Миньоните 2 от 1 юли само в кината на 2D и 3D.

Премиера в България: 01.07.2022
Световна премиера: 01.07.2022
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
САЩ, Франция, Япония / 2022 / 0 минути
Звук: 2D, 3D
Сценарист: Синко Пол
Режисьор: Кайл Балда
Продуцент: Крис Рено, Джанет Хийли, Крис Меледандри

Written by

No Comments Yet.

leave a comment