Ma/ Мамчето

0 Submitted by on Wed, 22 May 2019, 08:11

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Диана Силвърс, Стъкленият) я моли  да купи алкохол за нея и приятелите ѝ. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“.

Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието ѝ да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. От най-доброто място в града къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Премиера в България: 31.05.2019
Световна премиера: 31.05.2019

Жанр: УжасиТрилърДрама
САЩ / 2019 / 0 минути

Сценарист: Скоти Ландес
Режисьор: Тейт Тейлър
В ролите: Октавия СпенсърАлисън ДжаниДжулиет ЛуисЛюк Евънс, Миси Пайл, Данте Браун, Джиани Паоло
Продуцент: Тейт Тейлър, Джейсън Блум, Джон Норис

Разпространител:
Форум Филм България / Universal Pictureshttp://https://www.youtube.com/watch?v=Sm0-9nWeFEUhttp://https://www.youtube.com/watch?v=Sm0-9nWeFEU

Written by

Comments are closed.