Борсови играчи

0 Submitted by on Tue, 17 May 2022, 18:28

Александър Алексиев се завръща на големия екран, като този път се превъплъщава в ролята на Виктор Ангелов – млад университетски преподавател по финанси в престижен български университет. Приятелката му Никол (Боряна Братоева), обаче не е удовлетворена от връзката им и се впуска в авантюра с успелия борсов играч Деян (Дарин Ангелов). Съкрушен от случилото се, Виктор започва работа в брокерската компания на бившия партньор на загиналия му баща – Камен (Мариан Вълев), с цел да си върне Никол. След множество възходи и падения, алчността надделява и Виктор напуска Камен, започвайки работа при бащата на Деян – Рангел Вълканов (Димитър Баненкин). Там среща Ралица (Радина Кърджилова), която обаче е агент под прикритие на ДАНС, разследващ канал за пране на пари в структурите на Вълканов.

Ще успее ли Виктор да се измъкне чист накрая? Ще успее ли да се пребори отново за сърцето на Никол? Ще узнае ли каква е истината зад смъртта на баща му?

Премиера в България: 20.05.2022
Световна премиера: 20.05.2022
Жанр: Трилър
България / 2022 / 106 минути
Възрастова група: C – Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст
Сценарист: Александър Чобанов, Кузман Илиев, Илиян Скарлатов
Режисьор: Георги Костов
В ролите: Мариан Вълев, Боряна Братоева, Пламен Манасиев, Стоян Дойчев, Стоян Радев, Димитър Баненкин, Александър Алексиев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Павела Апостолова
Оператор: Мартин Димитров
Продуцент: Христо Христов

Written by

No Comments Yet.

leave a comment